top of page
BodyFlash.png

Sport & Health Bodyflash
Kees Vink 
Parallelweg 2c, Woudenberg

Telefoon:  06-53474735

E-mail:  info@keesvink.nl 
Website:  https://bodyflash.nl 

Over ons...

Sport & Health Bodyflash is al meer dan 35 jaar actief in Woudenberg en, met meer dan 1000 leden, uitgegroeid tot de grootste sportinstelling in Woudenberg. Het professionele en sfeervolle sport- en fitnesscentrum is voor jong en oud die op een verantwoorde maar ook leuke manier aan zijn of haar conditie, figuur en gezondheid wil werken.

 

Met maar liefst 7 perfect geventileerde, en van airco voorziene sportzalen (totaal 1200 m2), is er veel te doen op het gebied van fitness en groepslessen. Natuurlijk worden alle sportactiviteiten vakkundig door opgeleide trainers begeleid en vind je bij Bodyflash de nieuwste fitnessapparatuur zoals het geavanceerde eGym. Met eGym kun je in 2 keer een half uur per week een perfecte total kracht-workout doen die zeer effectief is.

 

De Personal Trainingsruimte bij Bodyflash is genaamd IN SHAPE. Naast de 1 op 1 begeleiding door professionele personal trainers / lifestylecoaches krijg je bij IN SHAPE ook 100% privacy. Bodyflash is aangesloten bij de VES (Vereniging Exclusieve Sportcentra). De VES staat voor kwaliteit en heeft ruim 100 centra in Nederland waar je bovendien ook mag sporten als lid van Bodyflash (www.ves.nl).

 

Om zeker te zijn dat Bodyflash ook voor jou de juiste keuze is werken we met een vrijblijvend proeflidmaatschap. Welkom bij Sport & Health Bodyflash!

bottom of page