top of page
VV.png

Voetbalvereniging Woudenberg
Anne Holtsingel
John F. Kennedylaan 116  
3931 XM Woudenberg  
E-mail:  jeugdvoorzitter@vvwoudenberg.nl 
Website:  www.vvwoudenberg.nl 

Over ons...

Voetbalvereniging Woudenberg is een bloeiende vereniging in de gemeente Woudenberg met meer dan 1000 leden. Als vereniging zijn wij diep verankerd in het dagelijks leven in Woudenberg. Een groot deel van de bevolking is als speler, ouder, grootouder, vrijwilliger, supporter of sponsor betrokken bij de vereniging.

 

Bij onze vereniging kan iedereen van 4 tot 80 jaar in een mooie, gezellige en prettige omgeving voetballen. Zaterdag is de voetbaldag en vanaf de vroege ochtend zijn vrijwilligers in touw om alles klaar te maken voor de wedstrijden die op ons prachtige complex worden gespeeld. En dat gebeurt ook door-de-week. Zo worden alle teams, van jong tot oud, in de gelegenheid gesteld om twee keer per week te trainen en op zaterdag een wedstrijd te spelen.

 

Meer dan 250 vrijwilligers zetten zich wekelijks in en laten onze vereniging floreren, met als doel het creëren van een sportieve, gezellige en veilige omgeving voor iedereen. Of dat nu is om te voetballen, training te geven, klussen te doen of bij ons 1e elftal te komen kijken. Iedereen is welkom op ons sportpark welke tot één van de mooiste van Midden-Nederland behoort. Hier zijn we als vereniging supertrots op!

 

Dus wil je een keer de sfeer komen proeven, kom dan gewoon een keer geheel vrijblijvend op zaterdag langs, je bent van harte welkom!

bottom of page