top of page
Volleybal.png

Volleybalvereniging Woudenberg
Letty Lokhorst

 

Sporthal De Camp

Bosrand 15 – 17, 3931 AP Woudenberg

Telefoonnummer:  033-2862627

E-mail:  ledenadministratie@volleybalwoudenberg.nl 
Website:  www.volleybalwoudenberg.nl

Over ons...

Volleybalclub Woudenberg heeft op dit moment zo’n 180 leden, verdeeld over 3 dames- en 4 herenteams, 2 recreantenteams, 3 jeugdteams (ABC-jeugd) en 5 miniteams. De kernwaarden van onze vereniging zijn ‘respectvol’, ‘sportief’, ‘samen’ en ‘voor iedereen’.

 

Wij willen graag een open en vriendelijke vereniging zijn, waarbinnen in een sportieve en gezellige sfeer prestaties geleverd worden of recreatief gevolleybald kan worden. Wij vinden het belangrijk dat ieder lid trots is op de club en zich ambassadeur voelt en zich als zodanig opstelt.

 

Bij volleybal is, in tegenstelling tot andere teamsporten, geen fysiek contact met de tegenstander mogelijk. Het net scheidt beide partijen. De tegenstander moet op grond van inzet, teamgeest en kwaliteit verslagen worden. Dat lukt niemand alleen. Je teamgenoten heb je heel hard nodig om de punten binnen te halen. Eén sterspeler in het team is ontoereikend om de overwinning veilig te stellen. Samenwerking in volleybal is geen loze kreet, maar de essentie van het spel.

 

Als volleyballer leer je om fouten van jezelf of van je teamgenoten te accepteren. Net zoals je leert te genieten van een prachtige aanval die tot stand kwam doordat jij de eerste bal goed naar de spelverdeler speelde.

 

Volleybal biedt daarom naast een sociale, gezellige en veilige sportomgeving, ook de nodige handvaten voor het leven. Als je ergens goed leert samenwerken, is het wel op het volleybalveld.

bottom of page