top of page
Steunpuntgroot.png

Steunpunt vrijwilligerswerk Woudenberg
Nancy Hooijer 

Sportpark de Grift

Telefoon:  06 - 50060879

E-mail:  n.hooijer@lariks-leusden.nl 
Website:  www.dekleineschans.nl/vrijwilligerswerk

Over ons...

Vrijwilligers zijn van groot belang voor het functioneren van de lokale samenleving en dragen bij aan het welzijn van de bewoners van Woudenberg.

 

Veel vrijwilligers zetten zich al in voor activiteiten in Woudenberg. Denk hierbij aan sportactiviteiten voor jong en oud, activiteiten in de wijk, de klussen- en hulpdiensten en activiteiten op het gebied van cultuur en natuur. Vrijwilligerswerk kan een opstap zijn om ervaring op te doen of om weer een ritme in het dagelijks leven te krijgen. Bovendien biedt vrijwilligerswerk de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten.

 

Veel mensen zijn op zoek naar passende mogelijkheden om hun vrije tijd zinvol te besteden. Een vrijwilliger kan kiezen op welke talenten of vaardigheden hij of zij aangesproken wil worden. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden in Woudenberg?

 

U vind het vacature-aanbod op www.dekleineschans.nl . U kunt ook een afspraak maken met Nancy Hooijer, de consulent vrijwilligerswerk. Tijdens een gesprek met Nancy Hooijer van het Steunpunt Vrijwilligerswerk Woudenberg kunt u samen onderzoeken welk vrijwilligerswerk bij u past.

 

U bent al vrijwilliger?

Bent u al vrijwilliger maar heeft u behoefte aan ondersteuning of heeft u vragen over bijvoorbeeld het vrijwilligersbeleid, de vrijwilligersverzekering, scholingsaanbod of over een vrijwilligersvergoeding, dan kunt u terecht bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk Woudenberg. U kunt mailen, bellen, een afspraak maken of langskomen tijdens het inloopspreekuur op dinsdagochtend.

 

Alle vrijwilligers in Woudenberg zijn via de gemeente verzekerd bij VNG. Informatie over de verzekering vindt u op www.vng.nl/vrijwilligersverzekering.

 

Is er sprake van schade die veroorzaakt is tijdens uw werk als vrijwilliger? Vul dan het schadeformulier in en stuur deze op naar info@woudenberg.nl. De gemeente controleert of het gaat om een melding die verhaalt kan worden op de Vrijwilligerspolis. De gemeente meldt daarna de schade bij de verzekeraar. Deze neemt rechtstreeks contact met u op om de schade verder af te handelen. Voor vragen in geval van schade kunt u contact opnemen met de gemeente Woudenberg via het telefoonnummer 14033.

 

Spreekuur en op afspraak

Op dinsdagochtend is er bij het De Kleine Schans van 9.00 uur tot 11.00 uur een inloopspreekuur van het Steunpunt Vrijwilligerswerk Woudenberg. ( ivm de corornamaatregelen is er tijdelijk geen inloopuur). Wilt u liever een afspraak maken met Nancy Hooijer van het Steunpunt Vrijwilligerswerk Woudenberg? Neem contact op via het telefoonnummer 06 50060879 of stuur een e-mail naar n.hooijer@dekleineschans.nl.

bottom of page