ink.png
Strippenkaart

De strippenkaart is ontwikkeld door #sportinwoudenberg in samenwerking met alle aangesloten sportaanbieders en organisaties. Het doel is om jou inzicht te geven in de mogelijkheden tot sport en bewegen in Woudenberg & je hier gratis kennis mee te laten maken. Op deze strippenkaart is in 1 oogopslag te zien bij welke aanbieder je dergelijke proeflessen kunt volgen en hoeveel. Bovendien staan (waar van toepassing) de websites en mailadressen van de contactpersonen van deze vereniging op de strippenkaart vermeld. 

 

Legenda iconen: 

Er staan twee iconen op de strippenkaart. 

-         Het eerste icoon (het vinkje) staat voor inclusief sporten: deze verenigingen en organisaties hebben aangegeven de mogelijkheden tot aangepast sporten voor mensen met diverse beperkingen samen te willen onderzoeken. Je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie. 

 

-          Het tweede icoon (65+) laat zien welke sporten geschikt zijn voor senioren/65-plussers. 

 

Hoe kom ik aan zo’n mooie strippenkaart? 

Eind april 2021 zal er bij iedere Let Op die verspreid wordt in Woudenberg een strippenkaart toegevoegd worden. Heb je deze gemist of wil je er binnen jouw huishouden meer gaan gebruiken? Je kunt ‘m hier ook downloaden en zelf printen (op dubbelzijdig A4 of twee losse A4’tjes). Als je ‘m dan precies langs het zwarte lijntje vouwt, heb je een compact strippenboekje! 

 

Hoe gebruik ik de strippenkaart? 

Je kunt de strippenkaart op meerdere manieren gebruiken. Uiteraard mag je ‘m letterlijk als strippenkaart gebruiken en alle bolletjes in de linker kantlijn af gaan vinken van de sporten waar jij graag eens kennis mee zou willen maken. Je kunt ‘m echter ook gewoon als naslagwerk voor jezelf gebruiken. Als je besluit een proefles te gaan volgen bij een van de genoemde aanbieders, neem dan altijd eerst even contact op met de aanbieder zelf, zodat zij weten dat je van plan bent te komen en jij weet waar en wanneer je welkom bent. Ook wij ( info@sportinwoudenberg.nl) horen het graag als je de strippenkaart wil gaan gebruiken of aanvullende gegevens van de aanbieders nodig hebt! 

 

Meer weten? 

Uiteraard mag je ons ook altijd vragen stellen als je zaken niet begrijpt! Dat kan via info@sportinwoudenberg.nl of 06 27 28 11 06. We vinden het ook leuk om berichtjes en/of foto's te ontvangen over wat jij van de strippenkaart vindt of wanneer/waarvoor jij ‘m gebruikt! 

Klik hier om de Woudenbergse strippenkaart te downloaden!

ink (1).png
ink (2).png