top of page
Sportkaart 2022.jpg
Sportkaart

De Sportkaart is ontwikkeld door #sportinwoudenberg in samenwerking met alle aangesloten sportaanbieders en organisaties. Het doel is om jou inzicht te geven in de mogelijkheden tot sport en bewegen in Woudenberg & je hier gratis kennis mee te laten maken. Op deze Sportkaart is in 1 oogopslag te zien bij welke aanbieder je dergelijke proeflessen kunt volgen en hoeveel. Bovendien staan (waar van toepassing) de websites en mailadressen van de contactpersonen van deze vereniging of organisatie op de Sportkaart vermeld. 

 

Legenda iconen: 

Er staan twee iconen op de strippenkaart. 

-         Het eerste icoon (het vinkje) staat voor inclusief sporten: deze verenigingen en organisaties hebben aangegeven de mogelijkheden tot aangepast sporten voor mensen met diverse beperkingen samen te willen onderzoeken. Je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie. 

 

-          Het tweede icoon (65+) laat zien welke sporten geschikt zijn voor senioren/65-plussers. 


 

Hoe kom ik aan zo’n mooie Sportkaart? 

De Sportkaart is af te halen op de volgende locaties in Woudenberg: 

- Geerestein Fysiotherapie, diverse locaties
- De Kleine Schans
- Het Cultuurhuis
- SNO Woudenberg

- Huisartsenpraktijk Woudenberg

Bovendien kun je 'm onder aan deze pagina ook zelf downloaden en uitprinten op twee A4'tjes of een dubbelzijdig A4. 


 

Hoe gebruik ik de Sportkaart? 

Je kunt de Sportkaart op meerdere manieren gebruiken. Uiteraard mag je ‘m letterlijk als strippenkaart gebruiken en alle bolletjes in de linker kantlijn af gaan vinken van de sporten waar jij graag eens kennis mee zou willen maken. Je kunt ‘m echter ook gewoon als naslagwerk voor jezelf gebruiken. Als je besluit een proefles te gaan volgen bij een van de genoemde aanbieders, neem dan altijd eerst even contact op met de aanbieder zelf, zodat zij weten dat je van plan bent te komen en jij weet waar en wanneer je welkom bent. Ook wij (info@sportinwoudenberg.nl) horen het graag als je de Sportkaart wil gaan gebruiken of aanvullende gegevens van de aanbieders nodig hebt! 


 

Meer weten? 

Uiteraard mag je ons ook altijd vragen stellen als je zaken niet begrijpt! Dat kan via info@sportinwoudenberg.nl of 06 15 66 85 41. We vinden het ook leuk om berichtjes en/of foto's te ontvangen over wat jij van de Sportkaart vindt of wanneer/waarvoor jij ‘m gebruikt! 

Klik hier om de Woudenbergse Sportkaart te downloaden!

 

ink (1).png
ink (2).png
bottom of page