top of page
Reboot Sportcoaching logo.png

Reboot Sportcoaching
Mabel Bos

Sportplek: Aaltje aan de Linie

Telefoon:  06 15627616

E-mail:  info@rebootsportcoaching.nl
Website: www.rebootsportcoaching.nl

Over ons...


Reboot Sportcoaching is een gezellige wekelijkse sporttraining in de buitenlucht van Woudenberg. We trainen met elkaar door allerlei afwisselende oefeningen ons lichaam om zo sterker en fitter te worden. Hierbij kun je écht je eigen niveau aanhouden, jouw grens is het allerbelangrijkst. Ook kun je kinderen tot 16 jaar gratis meenemen!

Reboot is ontstaan in Scherpenzeel vanuit de gedachte: bewegen hoeft niet duur, moeilijk, of stom te zijn. Daarom houdt Reboot de kosten laag, de oefeningen uitvoerbaar op eigen niveau en de gezelligheid hoog! Deze insteek lijkt te werken, want in Scherpenzeel is Reboot in één jaar naar 80 deelnemers gegroeid. Op 30 maart start Reboot ook in Woudenberg.

Mabel Bos verzorgt de training in Woudenberg. Met haar enthousiasme en ervaring staat ze iedere woensdagavond om 19:15 uur voor je klaar om je 45 minuten lang een leuke, afwisselende training te geven.

 

Mabel: "Nadat ik zelf ben begonnen met sporten bij Reboot in Scherpenzeel had ik al snel het idee: dit zou iedereen moeten proberen. Zo kwam het idee om ook Reboot te beginnen in Woudenberg. Ik ben nu al helemaal enthousiast geworden om gezellig woensdagavond te gaan bewegen met elkaar."

 

We nodigen je van harte uit om eens te komen kijken of het iets voor je is. Dit kan door een gratis proefles. Opgeven of meer informatie? Onze contactgegevens vind je bovenaan deze pagina!

bottom of page