top of page
Reboot Sportcoaching logo.png

Reboot Sportcoaching

Alissa de Beer en Lotte Oosterhout

 

Sportplek: VV Woudenberg & Philalethes Scherpenzeel

Telefoon: 06-53530502 (Alissa), 06-11821139 (Lotte)

E-mail:  info@rebootsportcoaching.nl
Website: www.rebootsportcoaching.nl

Over ons...

 

Reboot Sportcoaching is een gezellige wekelijkse sport training van 45 minuten in de binnen en- buitenlucht van Woudenberg & Scherpenzeel. We trainen met elkaar door allerlei afwisselende oefeningen ons lichaam om zo sterker en fitter te worden. Hierbij kun je écht je eigen niveau aanhouden, jouw grens is het allerbelangrijkst.

Reboot is ontstaan in Scherpenzeel vanuit de gedachte: bewegen hoeft niet duur, moeilijk, of stom te zijn. Daarom houdt Reboot de kosten laag, de oefeningen uitvoerbaar op eigen niveau en de gezelligheid hoog!

Reboot Ladies Indoor

Alissa de Beer verzorgt de Ladies Indoor training in Woudenberg op woensdagochtend om 09.30. Op vrijdagochtend is er training in Scherpenzeel om 09:30 uur. De Ladies Indoor is bedoeld voor vrouwen die het bijvoorbeeld vanwege onzekerheid, cultuur of geloofsovertuiging minder prettig vinden om in het openbaar te sporten. Maar iedere vrouw is natuurlijk welkom!

 

Reboot Outdoor

Lotte Oosterhout verzorgt de Reboot Outdoor in Woudenberg op woensdagavond om 19.15 uur. De oefeningen zorgen voor meer conditie en een groei van spierkracht. Bij alle oefeningen kun je écht je eigen niveau aanhouden, jouw grens is het allerbelangrijkst. Meestal gebruiken we alleen ons eigen lichaam bij de oefeningen, soms een weerstandsband of de omgeving. Door de frisse buitenlucht, motiverende muziek en de gezelligheid ga je met een voldaan gevoel de rest van de week tegemoet.

 

We nodigen je van harte uit om eens te komen kijken of het iets voor je is. Dit kan door een gratis proefles. Opgeven of meer informatie? Onze contactgegevens vind je bovenaan deze pagina!

bottom of page