top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

Woudenberg vertelt! Sjaak Termaaten

Mijn naam is Sjaak Termaaten en ik ben 33 jaar jong.


De meeste mensen kennen mij van de SNO, beter bekend als de sportieve naschoolse opvang in Woudenberg. Daarnaast speel ik in de Eredivisie zaalvoetbal.


SNO Woudenberg:

Van jongs af aan wist ik al dat ik later iets met sport wilde gaan doen, en dit in combinatie met kinderen. Zo ben ik ook een hele tijd jeugdtrainer geweest bij V.V. Woudenberg, maar dit was niet meer te combineren met mijn eigen sport, daarover later meer.

In het laatste jaar van mijn opleiding (CIOS), kwam ik in de klas bij Jonathan en Sjoerd. Die kende ik ook al van het voetbal. We speelden alle drie bij Woudenberg 1.

Jonathan en Sjoerd zijn vervolgens begonnen met SNO, en daar kon ik mijn eindstage doen. Zo begonnen we met z’n drieën op 1 september 2009 met SNO. Na het behalen van mijn diploma kon ik aan het werk bij SNO, en nu 14 jaar later ben ik verantwoordelijk voor de locatie Woudenberg. Het mooie is dat ik in die 14 jaar nog niet 1 dag met tegenzin naar SNO ben gegaan, de combinatie van sporten en werken met kinderen is enorm leuk, en geeft ook veel voldoening en energie.


Zaalvoetbal:

Als klein jongetje had ik ook altijd de droom om profvoetballer te worden. Helaas is dat er niet van gekomen, maar ik had nog wel altijd de drive om het hoogst haalbare te bereiken.

Op mijn 15e werd ik gevraagd voor de bedrijven zaalvoetbalcompetitie in de Camp. Daar kwam ik in een team met jongens die al wat langer meeliepen, en we speelden in de Camp in de hoofdklasse. Het eerste jaar werd ik topscorer van de competitie, en we wonnen alles.

Dat was eigenlijk het moment dat ik dacht dat zaalvoetbal wellicht meer mijn ding was.

Uiteindelijk ben ik via mijn oude buurjongen bij Sparta Nijkerk terechtgekomen. Sparta had een zaalvoetbaltak, en hij was daar de keeper. Hij vroeg of ik eens meeging voor een training. Daarna ging het snel.

Via meerdere clubs ben ik uiteindelijk bij Zvv Ede terechtgekomen, en daarmee ben ik actief in de Eredivisie van het zaalvoetbal, het hoogste niveau van Nederland.


Als u het interessant lijkt om eens te verdiepen in het zaalvoetbal, dan kunt u een kijkje nemen op: Eredivisie Zaalvoetbal | Officiële website (eredivisie-zaalvoetbal.nl)

of anders op: Home - ZVV Ede
80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page