top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

WOUDENBERG VERTELT #COLUMN6

‘Tafeltennis omvat vrijwel alles wat bij sporten hoort!’

Wat een superleuk initiatief dat alle deelnemers aan het Woudenbergs Sportakkoord een blog mogen schrijven om te vertellen wat er zoal te beleven is. Bedankt Jos dat jij ons deze gelegenheid geeft. Met plezier nemen wij het stokje over om een inkijkje te geven binnen onze tafeltennisvereniging.


Niet blessuregevoelig

De sport tafeltennis is te beoefenen door jong en oud. Alle leeftijdscategorieën zijn bij ons

vertegenwoordigd. De leeftijden van onze leden variëren van 7 tot 77 jaar. De ervaring leert dat er zelden blessures opgelopen worden tijdens de trainingen en wedstrijden. Vrijwel alle facetten van het sporten kom je tegen: tactisch inzicht, goed materiaal, uithoudingsvermogen, concentratie, snelheid, reflexen, aanvallen, verdedigen, effecten, houding achter de tafel enzovoort. Kortom: het is echt iets anders dan een balletje slaan op de camping. ;)


Samen! Vanaf begin 2020 zijn wij aangehaakt bij het Woudenbergs Sportakkoord. Wat ons opvalt is de positieve energie bij de deelnemers. Er worden niet alleen nieuwe ideeën geïnitieerd, er wordt direct doorgepakt. Dat is mooi om te zien en dat belooft wat voor de toekomst. Met de andere binnensporten bespraken wij al waar we in deze coronatijd mee te maken hebben. Daarnaast zit elke deelnemer in hetzelfde schuitje. Daarom is het zaak dat we met elkaar optrekken. Het is mooi om te zien dat dit vorm begint te krijgen. Tijdens de bijeenkomsten met alle deelnemers heerst er een gemoedelijke sfeer en iedereen denkt met elkaar mee. En het doel is ook dat elke inwoner van Woudenberg de mogelijkheid krijgt geboden om een hobby/sport te beoefenen, die hij/zij leuk vindt om te doen. Hierbij hoort niet alleen het bewegingsaspect, juist ook het sociale aspect! Ook de complimenten voor het Kernteam #sportinwoudenberg voor hun monitoring en aansturing.


Kom langs!

Op dit moment mogen de binnensporten hun activiteiten nog niet hervatten en is de temperatuur helaas nog te laag om buitensporten voor de jeugd mogelijk te maken. We hopen dan ook dat we in april/mei weer een start mogen maken en zijn nu al druk bezig voorbereidingen hiervoor te treffen. Er is de mogelijkheid om competitie te spelen. De seniorenleden spelen hun thuiswedstrijden op de woensdagavond en de jeugdleden op zaterdagochtend. De trainingsavond is voor zowel de jeugd als voor de senioren altijd op de woensdagavond. De jeugd traint van half 7 tot 8 uur onder begeleiding van jeugdtrainer Jesper. Vanaf 8 uur is het de beurt aan de senioren om hun tafeltenniskunsten te laten zien. Jij bent van harte welkom! Wil je meer over onze vereniging te weten komen, neem een kijkje op onze website: www.smashwoudenberg.nl of volg ons via www.facebook.com/ttvsmash !


Doorgeven van het stokje:

Wij geven het stokje door aan de vereniging die niet stilstaat en continu bezig is met nieuwe

initiatieven en veranderingen: Tennis- en Padelvereniging ’t Schilt met de enthousiaste voorzitter Eldert de Weijer. In deze tijd gaat deze buitensport door en momenteel zijn zij bezig met het realiseren van een derde padelbaan.


André Koudijs

Wedstrijdsecretaris en algemeen bestuurslid TTV Smash-W



81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page