top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

WOUDENBERG VERTELT #COLUMN24

Het is weer begonnen!

Na 1,5 jaar van weinig sporten en stille sportparken, is het eindelijk weer zo ver dat er geluid is op de velden. De beleving kwam al grotendeels terug met de Olympische zomerspelen, maar nu er ook weer publiek wordt toegestaan op de sportverenigingen merk je dat het allemaal weer gaat leven.

Hier en daar wordt nog gezegd dat er niet gezongen of gesprongen mag worden in het stadion, maar we zijn allang blij dat er weer geluid aanwezig is. De wedstrijden in de eredivisie zonder publiek leken namelijk net trainingspartijtjes.

De sport laat zien dat niet alleen het beoefenen maar ook het aanschouwen en meeleven van een wedstrijd een grote uitlaat klep is. Laten we dit a.u.b. niet meer zonder publiek hoeven mee maken.

Zelf ben ik nog actief bezig met voetbal en zaalvoetbal. Bij het eerste elftal van vv Woudenberg merk ik ook meer dan ooit hoe leuk het is als er weer publiek aanwezig mag zijn tijdens wedstrijden. Het doet ook echt wat met de spelers in het veld, niet voor niets zeggen we bij de ‘grote’ wedstrijden: ‘’ Hier doen we het voor!’’.

Daarnaast probeer ik me ook in te zetten voor de voetbalacademie bij vv Woudenberg. Dit was de een aantal jaar geleden een groot succes, en het zou mooi zijn daar weer iets van terug te krijgen. Ik zou willen dat er vroeger zoiets bestond tijdens mijn jonge voetbaljaren. Dit blijft het mooie van vv Woudenberg, ze blijven zich ontwikkelen op dit soort gebieden. Uiteindelijk blijft het bijzonder dat heel vv Woudenberg onder andere hierdoor op eigen kracht met eigen jongens op dit voetbalniveau acteerd, zowel de jeugd als de senioren.

Er zit maar één ding op: Dit seizoen een voorbeeld zijn voor de jeugd met hopelijk wat resultaten!

Tom de Greef


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page