top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

WOUDENBERG VERTELT #COLUMN21

Mijn naam is Anita Blaauwendraat ik woon in Woudenberg en geef al jaren les als Zumba/dans docente bij diverse sportscholen, ook onder de naam Z-Dance. Imke heeft mij destijds benaderd om deel te nemen aan #sportinwoudenberg. Natuurlijk een dikke ja! Mooi om te zien wat zij allemaal doen om iedereen te enthousiasmeren te bewegen en daarbij ook oog hebben voor het sociale aspect. Sport brengt mensen samen, ben ik van overtuigd.

Z Dance heeft verschillende Zumba/dancemix groepen in Woudenberg en omgeving. Iedere woensdag is het weer feest in Woudenberg. De Kidslessen worden, onder de enthousiaste begeleiding van Demi Wittebrood, gegeven om 18.30 uur en daarna mag ik om 19.30 uur volwassenen. Over de locatie zijn wij intens gelukkig, bij mooi weer kunnen wij buiten dansen en bij minder goed weer maken wij gebruik van de mooie ruime kantine van VVWoudenberg.

Verder is Z Dance verbonden aan verschillende sportscholen, zoals bij Cindy van Oostenbrugge in Leusden en Lady Sports in Soest maar ook bij instanties zoals Ruchama Groep en bij de BSO Sno en Kind & Co. Kortom voor iedere leeftijd en ieder niveau wordt er een passend programma geboden. De jongste leerling is 4 jaar en de oudste is 83 jaar, dus we kunnen wel zeggen dat deze sport echt voor alle leeftijden geschikt is, ieder heeft z’n eigen beleving en is vrij om op eigen niveau te bewegen.

Wij gebruiken veel gemixte stijlen zodat het voor iedereen leuk is om mee te doen. Het leuke van Zumba en Dancemix is dat je bezig bent met de muziek en ongemerkt goed aan het bewegen bent en zelfs spierkracht aan het opbouwen bent. Iedereen is welkom, ieder op zijn eigen tempo en niveau. Voornaamste is dat iedereen plezier heeft vooral, even een uurtje los gaan en alles om je heen parkeren. Buiten dat ontstaat er ook een band binnen de groep zelf, heel tof!

Workshops

Ook voor (thema) workshops voor b.v. een vrijgezellenfeest of een vriendengroep, zelfs ook kinderfeestjes in thema, zijn er mogelijkheden. Denk aan bijv. een showdance, burlesque of Zumba workshop. Tijdens deze workshops is er ook ruimte voor gezelligheid met een hapje en een drankje.

Werken met mensen

Vooral werken met mensen is één van de dingen die mij erg aanspreekt, in de sportgroepen en ook in mijn werk als interieur styliste en eventmanager ben ik altijd gebrand om mensen een positief gevoel te geven, lol te maken en te zien opbloeien. Dit geeft mij enorm veel energie.

Wil je meer weten over Z Dance, of een (gratis) proefles volgen?? Mail svp naar: Z.dance.event@gmail.com of bel op nr. 06-36326834.
126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page