top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

WOUDENBERG VERTELT! Column #35

Hoi allemaal! Mijn naam is Lotte Oosterhout, 25 jaar en al mijn hele leven woonachtig in ons mooie Woudenberg!


Werk

Op dit moment ben ik werkzaam bij SNO Scherpenzeel als leidinggevende, in september 2020 zijn we gestart en we zijn nu heel erg aan het groeien. Op dit moment hebben we twee locaties en beginnen de groepen vol te lopen, dus daar zijn we heel erg trots op! Na een lange schooldag hebben kinderen het nodig om hun energie kwijt te raken, wij zetten de kinderen in beweging en zo maken ze ook kennis met de verschillende soorten sport die er zijn. Zo ontdekken ze nieuwe talenten en dat vergroot het zelfvertrouwen!


Naast mijn werk bij SNO werk ik ook op de Jan Ligthartschool in de instroomgroep. Dit is een wat kleiner klasje waarin de kinderen die later in het jaar starten instromen, zo maken ze vast kennis met het schoolritme en zijn ze klaar om te gaan starten in groep 1 na de vakantie. Ik vind het hierin heel erg leuk om te zien hoe snel kinderen leren en groeien!


Ook geef ik samen met Remco den Oudsten, werkzaam bij de Kleine Schans, sinds kort Rots & Water trainingen aan kinderen van 8 t/m 12 jaar. Dit is een weerbaarheidstraining maar ook een sociale vaardigheidstraining. Deze training is bedoeld voor kinderen die beter voor zichzelf mogen leren opkomen maar ook voor kinderen die juist hulp nodig hebben om zichzelf beter te leren beheersen. We doen dit door middel van het geven van oefeningen op een sportieve manier, dit blijkt een goede manier te zijn om kinderen te laten werken aan bepaalde doelen en meer zelfvertrouwen. Het is mooi om te zien hoe snel kinderen hierin groeien en zichzelf beter leren kennen.


Sport

Naast het sporten en bewegen met de kinderen op mijn werk hecht ik zelf ook veel waarde aan sporten! Zelf zit ik op volleybal bij Dames 2 in Woudenberg, we staan op dit moment eerste dus het kampioenschap komt dichtbij.

Ook ben ik tegenwoordig aan het boksen bij Darinda Ahoud van To Empower Me, heerlijk om wat stoom af te blazen na een werkdag of juist om de dag goed te beginnen!

Naast het volleyballen en boksen doe ik ook nog aan wielrennen samen met mijn vriend. Vooral op zondagen pakken we lekker de fiets en stippelen we een mooie route uit!
94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page