top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

WOUDENBERG VERTELT! COLUMN #33

Hallo ik ben Stefan van Veenendaal, ik ben 23 jaar oud en kom uit Woudenberg.

Mijn hobby’s zijn voetballen, padellen en kickboxen.


Sport

Ik voetbal al vanaf mijn 4e bij Voetbalvereniging Woudenberg en momenteel speel ik in het 2e elftal.

Padellen doe ik wat minder lang, ik ben eigenlijk met padel begonnen door de corona.

Het was tijdens de lockdown met alle maatregelen niet mogelijk om te voetballen en ik moest wat doen qua sport. Zodoende ben ik bij TV ‘t schilt begonnen met padel. dit doe ik ongeveer 1 a 2 keer in de week op dit moment omdat ik natuurlijk ook druk ben met het voetballen wat gelukkig weer mag met de huidige maatregelen.

Met het kickboxen ben ik nu ongeveer 1,5 maand begonnen bij Darinda Ahoud ( TO EMPOWER ME ).

Dit ben ik gaan doen om toch nog iets fitter voor de dag te komen want merkte al gauw toen ik het voetbalveld weer op mocht dat mijn conditie ver te zoeken was. Toen heb ik een keer een proeftraining gedaan bij Darinda en dat is mij toen goed bevallen en dat doe ik nu nog steeds.


Werk

Ik werk sinds 3 jaar bij SNO Woudenberg, ik werk op de SNO + groep.

Sporten komt minder vaak aan bod bij SNO+ dan bij de andere SNO groepen. Er is meer ruimte voor o.a. expressie, muziek en toneel activiteiten. Op woensdag en vrijdag werk ik bij SNO sport.


Buurtsportcoach

Sinds 3 maanden ongeveer ben ik ook actief als buurtsportcoach in Woudenberg.

Ik heb deze mooie taak overgenomen van mijn oud collega Darinda Ahoud.

Ik werd door Jonathan Riezebosch benaderd of ik deze taak wilde overnemen en ik heb daar eigenlijk geen moment aan getwijfeld, wat is er nou leuker dan jezelf inzetten om iedereen in Woudenberg bewust te maken wat sport met je doet.

Ik heb het nu ook heel erg naar me zin bij SNO Woudenberg en met de extra taak als Buurtsportcoach.


School en vervolgopleiding

Zoals ik al zei ik kom uit Woudenberg en heb daar van mijn 4e tot mijn 12e op school gezeten. Ik zat op de toen nog Koningin Julianaschool tegenwoordig bekend als: kindcentrum-koningin Juliana. Door mijn werk als buurtsportcoach kom ik ook vaak op de scholen in Woudenberg en dan is het extra leuk als ik meesters en juffen tegenkom waarbij ik vroeger in de klas heb gezeten.

Na de Julianaschool ben ik naar het SGM gegaan in Maarsbergen. daar heb ik de opleiding installatietechniek gedaan en heb ik 2 jaar stage gelopen in de bouwsector, Maar toen ben ik er vrij snel achter gekomen dat dit niet iets voor mij was. Vervolgens ben ik na het SGM door gaan studeren aan het MBO Amersfoort Bokkeduinen met de opleiding Sport en bewegen.

Lesgeven, sporten en evenementen organiseren, is echt iets voor mij!

Tijdens de 4 jaar die ik op Bokkeduinen heb gezeten heb ik de volle 4 jaar stage gelopen bij SNO Woudenberg waar ik uiteindelijk ook ben gaan werken.

Dit was mijn Column en hopelijk tot snel tijdens mijn werkzaamheden in Woudenberg.222 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page