top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

WOUDENBERG VERTELT! COLUMN #32

Even voorstellen:

Ik ben Nick Venema ik ben 22 jaar oud en kom uit Austerlitz. Ik woon nu tegenwoordig in Zeist en Venlo.

Van Woudenberg naar het Profvoetbal

Een paar jaar geleden heb ik een geweldig jaar gehad bij VV Woudenberg. Waar heel toevallig Sjaak Termaaten mijn Trainer is geweest en ik regelmatig samen heb gespeeld met Stefan van Veenendaal. Na een heel leuk jaar heb ik de stap gemaakt naar Roda’46. Daar heb ik vervolgens 2 jaar gevoetbald om vervolgens naar FC Utrecht te gaan. Daar ben ik op mijn 15e gekomen en heb daar de hele jeugdopleiding doorlopen en heb daar op mijn 17e mijn debuut in het 1ste van Utrecht gemaakt. Ik sta nog steeds onder contract bij FC Utrecht maar ben inmiddels al een paar keer verhuurd naar Almere City

Nac Breda en nu VV Venlo. Ik woon nu in Venlo samen met een Vriend en teamgenoot Mitchell van Rooijen. Ik woon zoals eerder gezegd ook nog in Zeist dichtbij mijn familie en vrienden dus op vrije dagen ben ik vaak te vinden in de buurt van Woudenberg.


Coronatijd

Sinds de coronatijd is er ook veel veranderd binnen het voetballen bij ons. Iedere keer testen stadions leeg of maar voor de helft gevuld het is als voetballer ook niet leuk om zo je wedstrijden te moeten spelen. Gelukkig lijkt het nu allemaal een beetje op z’n einde en kunnen we weer lekker met publiek spelen.103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page