top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

WOUDENBERG VERTEL #COLUMN17

Woudenberg in beweging Laat ik beginnen te zeggen dat het sportakkoord letterlijk en figuurlijk al veel in beweging heeft gebracht. Met het sportakkoord zetten we de komende jaren in op mooie ambities en acties en dit draagt positief bij aan een vitaal en sportief Woudenberg. Neem bijvoorbeeld de strippenkaart, hiermee worden inwoners aangespoord om zich aan te melden voor proeflessen. Zo maken zij kennis met verschillende sporten en beweegvormen. En dit biedt natuurlijk ook de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en daar zijn we toch wel aan toe. Sporten geeft energie! Sporten is belangrijk en ons dorp biedt mooie voorzieningen om een sport goed te kunnen beoefenen. De vele verenigingen en vrijwilligers faciliteren en motiveren dit enorm en dat vind ik fantastisch. Een leven zonder sport kan ik mezelf overigens ook niet voorstellen. Sporten geeft mij energie en zorgt ervoor dit ik fit en in conditie blijf, niet alleen lichamelijk maar ook mentaal. Even lekker je hoofd leegmaken en na afloop met je sportmaten lekker bijkletsen. Jaren heb ik gevoetbald en nog langer wedstrijden gefloten als scheidsrechter, ook dat is voor mij sport. Je maakt tenslotte de nodige kilometers per wedstrijd. Nu ben ik actief aan het padellen en kom ik wekelijks bij de sportschool. En om niet te vergeten wandel en fiets ik graag in onze prachtige natuur en kom ik vele van u ook tegen op de mooie klompenpaden en fietsroutes. Ik hoop dat ik dit nog vele jaren kan en mag blijven doen. We blijven inzetten op sport voor alle leeftijden en voor iedereen toegankelijk. Ieder op zijn eigen niveau met eigen uitdaging en ambitie. Samen maken we sport in Woudenberg mogelijk! Met sportieve groet, Pieter de Kruif - wethouder Sport
137 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page