top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

Wielerronde Woudenberg nieuw leven ingeblazen

Eind jaren negentig van de vorige eeuw werd de laatste wielerronde van Woudenberg gehouden. Dit jaar worden ouden tijden herleeft door de organisatie van de Wielerronde Woudenberg.


Na deelname aan wielerwedstrijden in de omgeving, kwam amateurwielrenner Coen Beckers met het idee om de wielerronde in Woudenberg een nieuw leven in te blazen. Dit moet de start zijn van een jaarlijks terugkerend fietsspektakel in Woudenberg. Stichting Wielerronde Woudenberg wordt, naast Coen Beckers, gevormd door Erwin Pater, Erik Veldhuizen, Jan Willem –Meesterknecht– de Keijzer, Netty van der (Moes)Tas en Jonathan Riesebosch.


Het parcours van de wielerronde zal ongeveer hetzelfde zijn als de ronde in de jaren 90; De start en finish bevindt zich op de Stationsweg-West voor Residence de Schans.

Naast een wedstrijd voor de landelijke amateurs is het plan om er een inclusief evenement van te maken, met onder andere een dikke banden race en een wedstrijd met loopfietsjes. Kortom een evenement voor iedereen!


Wil je deel uitmaken van het team? Geef je op via wielerronde@sportinwoudenberg.nl of via de website www.wielerrondewoudenberg.nl/aanmelden-vrijwilliger.62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page