top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

Webinars voor jouw club! #SportverenigtNederland

Beste bestuurders, trainers en coördinatoren,


Met veel plezier kunnen wij twee online inspiratiesessies aanbieden voor het technisch (jeugd)kader van jouw vereniging. We nodigen je van harte uit om jouw trainers, coaches en/of begeleiders van jeugdige sporters te stimuleren deel te nemen. Het is wellicht een mooie kans om de trainers betrokken te houden bij de club. De sessies zijn ingepland voor de gemeente Leusden, maar Woudenbergse trainers zijn ook van harte welkom!


Themagericht trainen/coachen van 6-12 jarigen

18 februari van 19.30 tot 20.30 uur

Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn volop in ontwikkeling. Ze worden zich bewust van wat ze goed of juist minder goed kunnen. Ze leren zich verhouden tot anderen, ontwikkelen hun eerste zelfbeeld en mogelijk ook hun eerste ambities. Zelfvertrouwen is in deze fase een centraal thema.


Themagericht trainen/coachen van pubers

8 maart van 19.30 tot 20.30 uur

Pubers.... de hormonen gieren door het lijf, ze spiegelen zich constant aan anderen, zoeken grenzen op en zijn op zoek naar het nut van de opdrachten die ze krijgen. De zoektocht naar zelfstandigheid levert soms harde confrontaties op met de mensen om hen heen. Deze fase vraagt om een heel andere benadering dan die bij jonge kinderen, ook van een trainer.


De sessies worden gegeven door NOC*NSF-kerndocent Wouter Schols.


Aanmelden?

Dat kan via deze link.

Aanmelden voor Themagericht trainen/coachen van 6-12 jarigen kan t/m 16 februari.

Aanmelden voor Themagericht trainen/coachen van pubers kan t/m 6 maart.

Na aanmelding ontvangt de deelnemer een link waarmee aan de sessie kan worden deelgenomen.


Voor een vitale sportvereniging zijn goed opgeleide trainers en begeleiders belangrijk. In deze sessies worden praktische tips en tools m.b.t. het trainen van de betreffende doelgroep gegeven en er is ruimte om vragen te stellen. Er wordt bovendien een inkijkje gegeven in de volledige opleiding waardoor deelnemers mogelijk geïnspireerd raken zich verder in het onderwerp te bekwamen. Kijk voor meer informatie over de volledige opleiding op hier of hier


Mocht er na afloop van de inspiratiesessies voldoende animo zijn om deze opleiding in zijn geheel aan te gaan bieden, dan plannen wij die later in 2021 in.


De uitnodiging is uitgezet in meerdere gemeenten zodat we van elkaar kunnen leren; binnen en buiten de eigen gemeente.


We hopen veel trainers, coaches en begeleiders te ontmoeten op 1 of beide inspiratiesessies!


Een sportieve groet,


Tom Sloetjes

Adviseur lokale sport

06-12758993

58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page