top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

THEATERVOORSTELLING ´POSITIEF COACHEN´ #VOORWOUDENBERGSESPORTCLUBS

Voorstelling voor sportclubs in de BEL Combinatie

Hoe kun je zorgen voor betere prestaties en een sterkere club? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling voor alle sportclubs in de BEL-combinatie, die op vrijdagavond 22 oktober plaats zal vinden: ‘Dat schiet lekker op zo!’. Meld je nu aan!


Werken aan betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken en meer plezier voor jou als trainer of coach. Daarover gaat deze theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen, omarmd door sportkoepel NOC*NSF.


Het zijn stuk voor stuk zeer actuele en urgente thema’s in de sport. Daarom willen de buurtsportcoaches en de Gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren de trainers / coaches en bestuurs- en commissieleden van de sportclubs graag deze voorstelling laten zien. Deels gebaseerd op de succesvolle schouwburg-versie ‘Wel winnen, hè!’.


De uitvoering op vrijdag 22 oktober vindt plaats in de theaterzaal van het Huis van Eemnes (Noordersingel 4, Eemnes). De inloop is vanaf 19.00 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur. Vervolgens is er gelegenheid om informeel na te praten.


De toegang is gratis. Wel is een coronatoegangsbewijs van overheidswege verplicht en moet je je van tevoren aanmelden. Dat kan via www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/bel. Daar is ook meer info over de voorstelling te vinden, zoals de trailer.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page