top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

TEAM JOHN DEERE ´47 #WINNAARSBEACHTOERNOOI2021

Beachtoernooi 2021:


Met een positief gevoel wordt er teruggekeken naar een sportief en enthousiast toernooi met gezellige teams. Ook dit jaar waren er weer 2 onderdelen: Beachvolleybal en Beachvoetvolley.


Om te beginnen met het beachvolleybal:

Sportief streden de teams voor plek nummer 1. Respect naar elkaar en naar de scheidsrechters zat hoog in het vaandel. De 8 teams waren opgedeeld in 2 poules, 4 teams per poule. 1 poule speelde op dinsdag 15 Juni en de andere poule op dinsdag 22 juni. Uiteindelijk kwamen de teams samen op de finaleavond dinsdag 29 juni.

Na 8 wedstrijden in totaal op de finaleavond trok John Deere ´47 aan het langste eind en mochten zij de prijs in ontvangst nemen.


Beachvoetvolley:

Ook hier waren de 8 teams verdeeld over 2 poules. Poule 1 speelde op vrijdag 18 Juni en poule 2 op donderdag 24 juni. Er werd fanatiek gespeeld, de teams waren aan elkaar gewaagd en daagde elkaar uit waardoor ze net even om wat meer gaven tijdens het spel.

Ook dit was een geslaagde finaleavond die plaatsvond op donderdag 1 juli.

Ook hier heeft team John Deere ´47 de eerste plek bemachtigd.

Zij hebben een bon van sportcafé De Camp in ontvangst mogen nemen en kunnen daarvan heerlijk een drankje en hapje nuttigen.


75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page