top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

Reboot! Woudenberg Vertelt!

Ik ben Alissa de Beer, woonachtig in Woudenberg, geboren en opgegroeid.


Sporten is altijd een belangrijk onderdeel geweest in mijn leven, vroeger vanuit huis al. Mijn ouders die altijd hebben gesport, mijn moeder heeft vele kinderen leren zwemmen en zelf ook altijd gezwommen. Mijn vader en broer hebben altijd gevoetbald, in Woudenberg uiteraard.


Sporten staat nu ook nog steeds centraal in ons leven. Mijn twee dochters voetballen zelf ook in Woudenberg en mijn man speelt fanatiek padel.


Zelf heb ik jarenlang op topsport niveau gezwommen bij de beste club van Nederland. Jaren lang ging de wekker, 6 dagen in de week, om 5u s morgens. Het heeft mijn nooit moeite gekost om dit vol te houden, natuurlijk was ik soms moe en had ik geen zin. Maar achteraf gezien, als je iets graag doet, dan hou je dit vol. Kortom, doe altijd iets wat je graag doet.


Wat ik graag doe, is mensen een goed gevoel meegeven op een fijne manier laten bewegen en dat is iets wat wij bij Ladies Indoor doen. Bij Ladies Indoor is elke vrouw welkom, je kan sporten op je eigen niveau. Net als de andere groepen van Reboot doen we in groepsverband diverse oefeningen om het lichaam sterker en fitter te maken. Inmiddels is er een hele toffe vaste groep dames die elke week trouw komen sporten/bewegen. Ik probeer zoveel mogelijk variatie in de lessen te brengen. Van de ène week bv stabiliteit en de volgende keer doen we kracht oefeningen. We mogen gebruik maken van een ruimte bij de voetbalvereniging en bij erg mooi weer kunnen we hier dus ook naar buiten. Na de training drinken we met elkaar een kopje koffie/thee voor wie zin en tijd heeft.


Het is belangrijk om te blijven bewegen, op welke manier dan. Het is goed voor je lichaam, je weer op te laden en je hoofd leeg te maken. Sporten en bewegen in groepsverband is dus een middel om te werken aan twee doelen, 1: gezond zijn én voelen, zowel fysiek als mentaal en 2: interactie en sociaal contact.


Ben je nieuwsgierig geworden of kan je niet wachten om een keer mee te komen doen? Elke

woensdag, om 9.30u in Woudenberg. En vanaf 17 november, ook elke vrijdag in Scherpenzeel om 9.30u. Meld je dan aan voor een proefles en wie weet zien we elkaar snel.

Mijn naam is Lotte Oosterhout, 27 jaar en ik woon in Woudenberg.


Sinds kort geef ik woensdagavond de Reboot Outdoor training in Woudenberg. Dit is een gezellige wekelijkse sporttraining van 45 minuten in de buitenlucht. We trainen met elkaar door allerlei afwisselende oefeningen in ons lichaam om zo sterker en fitter te worden. Hierbij kun je écht je eigen niveau aanhouden, jouw grens is het allerbelangrijkst.


Sporten is belangrijk voor mij en dat heb ik van jongs af aan meegekregen van mijn ouders. Naast zelf de training van Reboot te geven ga ik ook graag naar de sportschool, volleybal ik in Woudenberg bij het gezellige dames 2 en in de lente en de zomer ga ik ook graag een rondje wielrennen. Een gezonde levensstijl is voor mij van veel waarde.


Dit breng ik graag over op andere mensen en daarom sta ik graag iedere woensdagavond klaar om samen te sporten! Wij doen dit bij de eierboer van Ravenhorst aan de Groenewoudseweg, heerlijk in de buitenlucht. In de winter mogen we gebruik maken van de kantine van VV Woudenberg, dus als het hard regent of erg koud is hebben we een mogelijkheid om binnen aan de slag te gaan.


Wat kun je bij mij verwachten? Ik heb een rustige persoonlijkheid dus ik moedig iedereen graag aan om het meeste uit zichzelf te halen maar wel wat voor jou als persoon haalbaar is. Je kent je eigen grenzen het beste dus ik geef een ieder ook de ruimte om die zelf te ontdekken.


Heb je interesse in een proefles? Neem dan contact met mij op, en dan verwelkom ik je graag! Wij trainen elke woensdagavond om 19.15 uur bij de Groenewoudsesteeg.83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page