top of page
Zoeken
buurtsportcoach

Ontdek Bridge: van basisprincipes tot speltechnieken šŸƒ

Gratis Bridgeclinic in Woudenberg, toegankelijk voor iedereen!


Van het kaartspel Bridge heeft iedereen wel eens gehoord, maar hoe speel je het eigenlijk?

Tijdens de clinic wordt dit allemaal uitgelegd, en kun je zelfs je eerste potje Bridge spelen. Bridge is geschikt voor zowel jong als oud, en iedereen kan het leren. Zoals bij elke sport geldt, hoe eerder je begint, hoe sneller en beter je het onder de knie krijgt. Het spelen van Bridge traint je hersenen en vermindert aantoonbaar het risico op dementie. Bridgen is een leuk en spannend kaartspel dat je samen met een partner speelt tegen een ander duo. De basisregels zijn eenvoudig te leren, maar de uitvoering is elke keer weer anders en uitdagend. Naast het competitieve element staat gezelligheid centraal.


Ben je nieuwsgierig of bridgen iets voor jou is? Dan is dit je kans!


Op maandag 15 april 2024 om 19:15 uur organiseert Bridgeclub Scharuk een bridgeclinic. Deze clinic biedt de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met bridge als sport en gezelschapsspel. Het motto is: als je eenmaal hebt leren bridgen, heb je een hobby voor het leven. De clinic is gratis en wordt enthousiast en zeer aanstekelijk gepresenteerd door niemand minder dan Ruud Verhoef. De locatie is Cultuurhuis Woudenberg, Dorpsstraat 40, en de aanvang is om 19:15 uur. Iedereen is van harte welkom.



Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeanette Unk via 06-54278109 of jeanette.unk@hotmail.com, of met Dick Schouten via 06-21500001 of DickSchout@gmail.com. Bij voldoende belangstelling zal er in het najaar van 2024 een beginnerscursus bridge van start gaan. Je kunt je nu al per e-mail aanmelden bij de genoemde personen.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page