top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

Nieuwe webinars voor jouw club! #SportverenigtNederland

Beste bestuurders, trainers en coördinatoren,

Met veel plezier kunnen wij jullie drie online inspiratiesessies aanbieden voor verschillende vrijwilligers binnen jouw vereniging. We nodigen je van harte uit om zelf mee te doen, of om jouw collega vrijwilligers te stimuleren deel te nemen. Het is wellicht een mooie kans om betrokken te blijven bij de club.


Inspiratiesessie themagericht trainen/coachen van pubers

Pubers.... de hormonen gieren door het lijf, ze spiegelen zich constant aan anderen, zoeken grenzen op en zijn op zoek naar het nut van de opdrachten die ze krijgen. De zoektocht naar zelfstandigheid levert soms harde confrontaties op met de mensen om hen heen. Deze fase vraagt om een heel andere benadering dan die bij jonge kinderen, ook van een trainer. Deze sessie wordt gegeven door NOC*NSF-kerndocent Wouter Schols.

Datum: 8 maart

Tijd: 19.30 tot 20.30 uur

Inschrijven: klik hier (aanmelden kan t/m 6 maart)

Meer info over de cursus: klik hier


Inspiratiesessie modern besturen

Hoe ziet de toekomst van jouw vereniging eruit? Één ding is zeker: een bestuur is onmisbaar. Bestuurlijk vernieuwen en verjongen: Aandacht voor verschillen, juist om het verschil te maken!

Heeft u ook te maken met uitdagingen in een veranderende omgeving? Tijdens deze inspiratiesessie word je kort meegenomen over het onderwerp en hoe verandering essentieel is voor de continuïteit en vooruitgang van de sportvereniging.

Tijdens deze sessie wordt aandacht gegeven aan bestuurlijke vernieuwing en leer je wat dit jou én je vereniging oplevert; gaan we in op de voordelen van een ondernemend en divers samengesteld bestuur; en weet je na afloop meer over bestuurlijke verjonging en het werven van een nieuwe generatie bestuurders.

Deze sessie wordt gegeven door NOC/NSF-kerndocent Karin Pannekoek.

Datum: 25 maart

Tijd: 19.00 tot 20.00 uur

Inschrijven: klik hier (aanmelden kan t/m 23 maart)

Meer info over de cursus: klik hier

Mocht er na afloop van deze inspiratiesessies voldoende animo zijn om er een vervolg aan te geven , dan worden deze later in 2021 ingepland.

Webinar Financieel gezond de crisis door

In deze webinar, onder leiding van gastspreker Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport), bespreken we hoe je om kunt gaan met de financiële gevolgen van de corona-crisis voor jouw vereniging. Van welke regelingen kun je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten? Deze webinar is in samenwerking met de Rabobank ontwikkeld.

Datum: 23 maart 2021

Tijd: 20:00 tot 21:30 uur

Inschrijven: klik hier

Meer info: klik hier

De uitnodiging is uitgezet in meerdere gemeenten zodat we van elkaar kunnen leren; binnen en buiten de eigen gemeente.

We hopen veel vrijwilligers te ontmoeten op een of meerdere inspiratiesessies! Een sportieve Groet,

Tom Sloetjes

Adviseur lokale sport

tom.sloetjes@adviseurlokalesport.nl

06-1275899316 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page