top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

NIEUW LID VAN HET WOUDENBERGSE SPORT AKKOORD!

We kunnen met trots aankondigen dat we een nieuw lid hebben bij het sport akkoord, Be Active & Fit!

Bij Be Active & Fit kan je terecht voor jouw persoonlijke doelen op het gebied van sporten, voeding en leefstijl. Zij bieden Personal Training, begeleid fitness en groepslessen. Daarnaast kan je bij Be Active & Fit terecht voor voedingsadvies en persoonlijke begeleiding bij gewichtsverlies.Hier wat extra info vanuit Be Active & Fit:

Begin 2020 hebben ze de deuren van hun studio aan de Voorstraat 1 geopend. Hier willen wij jou een veilige en vertrouwde omgeving bieden, om samen te trainen en te werken aan de door jou gestelde doelen. Tijdens de training zullen we jou stimuleren en motiveren om het maximale uit jezelf te halen.

Wij zijn van mening dat, naast sporten en actief zijn, gezonde voeding onmisbaar is bij het bereiken van een gezond gewicht en een gezond leefpatroon. Om een gezond gewicht te behalen, maar dit vervolgens ook vast te houden, is het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon nodig. Hierbij helpen, ondersteunen en motiveren wij je graag!

In onze studio kan ook gebruik worden gemaakt van de VacuMove en Vibrosaun. De VacuMove is een cabine, waarin zich een loopband bevindt. Het onderlichaam bevindt zich tijdens de training in onderdruk, wat ervoor zorgt dat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. De Vibrosaun biedt een heerlijke combinatie


van sauna en massage. Het apparaat bestaat uit een cabine, waarin je liggend plaatsneemt. De cabine wordt opgewarmd op een instelbare warmte en tegelijkertijd geeft het apparaat vibraties.

Van harte welkom om een keer kennis te komen maken tijdens een gesprek of vrijblijvende proeftraining!

- Contactgegevens:

Be Active&Fit

Rene en Joanne Kalle

Voorstraat 1

3931 HA Woudenberg

tel. 0651073769

info@beactiveandfit.nl


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page