top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

Krachtkids Woudenberg

Hoi allemaal!


Mijn naam is Lotte Oosterhout, 27 jaar en ik woon in Woudenberg.


Op woensdag- en vrijdagmiddag geef ik een laagdrempelige weerbaarheidstraining voor alle kinderen in Woudenberg en Scherpenzeel tussen de 5 en 12 jaar, genaamd Krachtkids.


Maar wat is Krachtkids precies?

Krachtkids is een sportclub voor alle kinderen, in de leeftijd van 5 - 12 jaar. De trainingen zijn voor alle kinderen die wat sterker in hun schoenen mogen staan. Dit doen wij door middel van sport! Onze ervaring is dat het voor kinderen makkelijker maakt om op deze manier nieuwe vaardigheden aan te leren.

Door leuke sportieve (boks)oefeningen, geïnspireerd op de populaire weerbaarheidstraining ‘Rots en Water’, komen de kinderen echt in hun eigen kracht te staan.


Wat is Rots & Water?

Rots & Water is een weerbaarheidstraining die gaat over het bevorderen van een positieve ontwikkeling van sociale en emotionele competenties. Ook gaat het over het ontwikkelen van het kind als 'eigen' persoon en over hoe we omgaan met anderen, ook in lastige situaties. Het opkomen voor jezelf!

Bij Krachtkids bieden we een mix aan tussen Rots & Water- oefeningen en actief bewegen, we hebben gezien dat het concept van Krachtkids werkt. De kinderen hebben lol, worden sterker, en ‘stiekem’ leren zij ook krachtiger te staan in zichzelf.


Op woensdagmiddag wordt Krachtkids in Scherpenzeel gegeven en op vrijdagmiddag in Woudenberg (start 1 januari 2024). Voor de specifieke tijden verwijs ik u graag door naar de website:


Is Krachtkids iets voor uw kind en wilt u eerst een proefles volgen? Neem dan contact met mij op en dan kunnen we samen naar de mogelijkheden.

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page