top of page
Zoeken

Je eerste schaatspassen op weg naar een mooie carrière! #SVWOUDENBERG

Wil jij de nieuwe Sven Kramer of Irene Wust worden? Lees dan hieronder hoe

Schaatsvereniging Woudenberg je daarbij kunt helpen!

Heb jij ook zo genoten op het ijs van het Henschotermeer of de Leersumse plassen toen deze vorige week bevroren waren, maar zou je graag beter willen leren schaatsen?


Bij Schaatsvereniging Woudenberg staan enthousiaste gediplomeerde jeugdtrainers voor je klaar. Met een zo gevarieerd mogelijk lesprogramma op een spelmatige manier aangeboden, krijg je het hele jaar de beginselen van het schaatsen aangeleerd.

Het plezier beleven in de schaatssport staat hierbij voorop. In de winter (oktober t/m maart) trainen we wekelijks op de Vechtse banen in Utrecht op zaterdagmiddag van 16.25 tot 17.25 uur. Daarnaast organiseren we veel gezellige en leuke activiteiten. Vanaf 10 jaar is er een leuk schaatskamp en we sluiten met een gezellige middag en barbecue het winterseizoen gezamenlijk af. *Ouders kunnen tijdens de training langs de baan blijven kijken, of genieten van warme chocomel met slagroom in het restaurant, van waaruit de baan ook te zien is. Voor diegene die nog even aan het werk wil, is er in het Grand Café over het algemeen een rustige ruimte en WIFI beschikbaar. *Nog niet mogelijk i.v.m. de maatregelen.


Bekijk onderstaande flyer voor 2 gratis proeflessen en voor meer informatie of aanmelden klik dan hier.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page