top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

Ik fiets… De Vuelta!

Bijgewerkt op: 8 aug. 2022


Over exact een maand is het zo ver, de start van de Vuelta in Utrecht! En Ik Fiets en la Vuelta slaan de handen ineen. Stap op de fiets, ga de uitdaging aan maak kans op leuke prijzen! Zo maak je kans op een ticket voor één van de Vuelta toertochten of op echte Vuelta merchandise. 


Wil jij (vaker) op de fiets stappen? Goed bezig! Ik fiets helpt jou om vaker de fiets te pakken. Om het fietsen nog leuker te maken, kun je onze Ik fiets app downloaden. Met de Ik fiets app op je smartphone verdien je punten voor elke gefietste kilometer. Deze punten verzilver je in de app voor leuke aanbiedingen en prijzen.


Speciaal voor de Vuelta staan er drie Ik fiets-Vuelta-uitdagingen in de app waarmee je bonuspunten kunt verdienen. Vanaf 19 juli kun je jouw punten inwisselen voor unieke Vuelta merchandise. Spaar jij voor een Vuelta fietsbel, koffie to go mug of bidon? Of wissel jij je punten in voor een donatie aan Fonds Gehandicaptensport? 


De Ik fiets-Vuelta-uitdagingen

  • Train mee met La Vuelta: registreer 85 trainingskilometers en maak kans op één van de vijf tickets voor een Vuelta toertocht naar keuze op 14 augustus. 

  • Fiets mee met La Vuelta: fiets in totaal 183 kilometer, de afstand van de tweede etappe van de Vuelta die van ’s-Hertogenbosch naar Utrecht gaat en maak kans op één van de vijf Vuelta prijzenpakketten! 

  • Fiets samen La Vuelta: fiets samen met vrienden, familie, collega’s of sportgenoten de gehele afstand van de Vuelta. Fiets samen 3280 kilometer en maak kans op een officieel Vuelta fietsshirt. Alle deelnemers krijgen per afgelegde kilometer een punt, de deelnemer die de meeste kilometers heeft afgelegd maakt kans op de hoofdprijs. Met wie ga jij deze groepsuitdaging aan? 


Download nu de app en doe mee! 


Over Ik fiets

Ik fiets is ontwikkeld en uitgevoerd in opdracht van de provincie Utrecht door XTNT, Keijzer, de Fietsersbond, Dijksterhuis en Van Baaren, De Boom en het Meer en Mobidot. Ik fiets wordt mogelijk gemaakt door de provincie Utrecht. De provincie Utrecht werkt in Goedopweg samen met de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om de bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio Utrecht te verbeteren.




95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page