top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

Florijn winterloop 2023


Florijn winterloop

Het is bijna zover de florijn winterloop 2023 begint aankomende zaterdag 7 januari.

De loop bestaat zoals altijd uit de volgende afstanden: 1, 3, 5, 10 en de 10 engelse mijlen ( 16 kilometer ). De voorinschrijving is al gesloten maar je kunt je op de dag zelf nog opgeven op de locatie ( v.v. Woudenberg ). Ook kan je als hardlopen door een of andere reden niet mogelijk is meedoen aan de wandelroutes georganiseerd door de organisatie van de Florijn winterloop. Tijdens het wandelen kan je je inschrijven voor 2 verschillende afstanden, 12 en 22 kilometer.


bedrijvenloop

Dit jaar wordt voor de 4e keer ook de bedrijvenloop georganiseerd. Daar kun je jou en je bedrijf opgeven voor alle mogelijke afstanden vanaf de 5 kilometer. Als bedrijf zal je worden ontvangen in een VIP-lounge waar je wat kan drinken en eventueel kan omkleden met al jouw collega’s.


scholenloop

Ook een traditie die bij de Florijn winterloop is de kinderen die op de woudenbergse basisscholen zitten te betrekken bij de winterloop namelijk “de Scholenloop’’. kinderen van de basisscholen kunnen zich gratis opgeven voor de 1 en de 3 kilometer van de Florijn winterloop.


florijn feest

Als alle afstanden binnen zijn gehaald zal er aansluitend ook een feest zijn met een DJ.

Ook kan er genoten worden van een hapje en drankje in de kantine van v.v. Woudenberg.
24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page