top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

Diabetes challenge #(online)informatiebijeenkomstOnline informatiebijeenkomst van de Diabetes Challenge in Woudenberg

Woudenberg doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2021. Vanaf 1 mei (of zoveel eerder als mogelijk is) wandelen wij elke week, tot eind september, samen met een groep deelnemers in de buurt. Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen. Uiteraard houden wij rekening met de dan geldende coronamaatregelen.


Wat is de Nationale Diabetes Challenge?

De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!


Diabetes Challenge van start:

Wij zijn heel blij dat ondanks alle beperkingen de Diabetes Challenge dit jaar door kan gaan. De Diabetes Challenge is er voor iedereen die samen met anderen wil wandelen in eigen omgeving. Het leuke aan deze Challenge is dat ook zorgverleners meelopen. In Woudenberg is de Diabetes Challenge niet alleen voor mensen met diabetes, maar voor iedereen. Ben je benieuwd naar wat de Challenge inhoudt en hoe we dit op een veilige manier willen organiseren? Sluit dan aan bij de online informatiebijeenkomst op donderdag 25 maart om 19.30 via de volgende link; https://join.skype.com/m8OVde22esv9


Facebook wandelgroep ´Sportinwoudenberg´

In de tussentijd hoef je niet stil te zitten en kan je samen met anderen gaan wandelen:

De pagina is er voor mensen die graag willen wandelen maar dat liever samen met iemand doen of het leuker vinden om te wandelen in een wandelgroepje (houdend aan de maatregelen). Via deze pagina kom je in contact met andere wandelaars en zo samen kunnen jullie de eerste stappen al zetten!

Wil je lid worden van de groep? Klik dan hier.31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page