top of page
Zoeken

De Henschotermeer Games keren terug! 🏅

De Henschotermeer Games: een knallende terugkeer op 10 juli 2024! 🏊🏻‍♀️ 🏃

Woudenberg, maak je klaar! De Henschotermeer Games zijn terug van weggeweest en ze zijn groter en beter dan ooit tevoren! In 2024 keren deze legendarische sportevenementen terug naar onze gemeente en zullen een golf van opwinding en adrenaline met zich meebrengen die de hele stad zal doen bruisen!

De Henschotermeer Games staan bekend om hun relaxte en unieke sfeer, allemaal binnen een adembenemende sportomgeving. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met sporten, deze games hebben voor elk wat wils. Een combinatie van zwemmen en hardlopen maakt het evenement toegankelijk voor iedereen die van een uitdaging houdt.

Klaar voor de start?

Triatleten kunnen hun vaardigheden testen in de Run-Swim-Run, een korte maar krachtige race die zeker het uiterste van hen zal vergen. Maar dat is nog niet alles! De 15 km estafette trekt een gevarieerd publiek van deelnemers aan, van families die samen een team vormen tot vrienden, collega's en buren die zij aan zij staan voor deze sportieve uitdaging.

Laten we ook de competitieve geest niet vergeten! Elk jaar zien we enkele van de snelste duo's strijden om de topplaatsen, wat zorgt voor een onvergetelijke wedstrijdervaring voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Dus bereid je voor om je grenzen te verleggen, jezelf uit te dagen en te genieten van een dag vol adrenaline bij de Henschotermeer Games van 2024!


Meer informatie en schrijven?
6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page