top of page
Zoeken
  • buurtsportcoach

Bridgen #gratisbeginnerscursus

Altijd al bridgen willen leren?


Grijp dan nu je kans! Inwoners van Woudenberg krijgen medio september 2021 de gelegenheid om geheel gratis een beginnerscursus bij Bridgeclub Scharuk te gaan volgen. Bij voldoende deelname wordt de cursus gegeven op dinsdagavond in Centrum voor Binnensport en Cultuur “De Camp” te Woudenberg. De cursus omvat 16 theorielessen en 6 praktijklessen, verdeeld over een periode van ca. 6 maanden. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 20, dus wees er snel bij!


Dit aanbod is mogelijk gemaakt door een subsidie vanuit het Lokaal Sportakkoord, een initiatief van de gemeente Woudenberg. Het Lokaal Sportakkoord heeft onderkend dat bridgen een adequaat middel is tegen eenzaamheid en het verminderen van de kans op dementie. Als je bridgen hebt geleerd heb je goed voor je oude dag gezorgd en een hobby voor het leven. Nadat de cursus succesvol is afgerond word je graag uitgenodigd om lid te worden van onze gezellige bridgeclub om in clubverband speelervaring en nieuwe contacten op te doen.


Wanneer je interesse hebt of vragen, dan kun je contact opnemen met onderstaande contactpersonen van Bridgeclub Scharuk:


Naam: Dick Schouten

Telefoonnummer: 06-21500001

E-mail: dickschout@gmail.com


Naam: Jeanette Unk telefoonnummer

Telefoonnummer: 06-54278109

E-mail: jeanette.unk@hotmail.com


-> Als je je wilt aanmelden, dan kan dit ook via de hiervoor genoemde e-mailadressen.
42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page