top of page
korfbal.png

KV Woudenberg
Cora van Piggelen 

Sportpark de Grift

Telefoon:   06-30 616 979

E-mail:  contactformulier via website 
Website:  www.kvwoudenberg.nl

Over ons...

KV Woudenberg 

De Korfbalvereniging in Woudenberg heeft een uiterst originele naam: KV Woudenberg. En we staan bekend om de leuke en sportieve sport genaamd korfballen. Maar er is meer. Bij KV Woudenberg vinden we gezelligheid namelijk erg belangrijk. We zijn een bruisende en gezellige club waar de betrokkenheid onder de leden heel hoog is. Dat maakt het korfballen nog een stuk leuker!


Onze sportieve activiteiten

Op het sportpark de Grift hebben we een mooi korfbalveld van kunstgras waar we tijdens het veldseizoen met veel plezier op korfballen. Maar waar we nog trotser op zijn is de kantine en de kleedkamers die daarbij horen. In 2005 zijn deze faciliteiten vernieuwd en sindsdien kunnen we vanaf het terras bij de kantine, met een drankje in onze handen, genieten van de wedstrijden die worden gespeeld op een complex waar menig vereniging jaloers op zou zijn.

 

Tijdens het winterseizoen maken we gebruik van de zalen in de Camp. Hier trainen we en spelen we wedstrijden in de 2 beschikbare zalen. Daarnaast is er in de Camp ook een hele gezellige kantine aanwezig waar we na een wedstrijd of training gezellig kunnen napraten. In de Camp organiseren we ook andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse Apenkooien voor de jongere jeugd.

Onze andere activiteiten

Naast het korfballen vinden we gezelligheid ook erg belangrijk. Onze feestcommissie, de FIOD, organiseert regelmatig een activiteit waar de gezelligheid bovenaan staat. Deze  activiteiten zijn onder andere korfbalfeesten, bingo’s, sinterklaasfeesten, pubquizzen en korfbalkampen voor de jeugd. Ze zijn erg populair onder al onze leden , van jong tot oud, wat er ook voor zorgt dat het zo gezellig is bij onze club.

Kom eens gezellig kijken!

We zijn een open vereniging en zouden het heel gezellig vinden als je eens bij ons komt kijken. Wanneer zien we je? Je bent van harte welkom!

bottom of page