top of page
BeActive.png

Be Active & Fit

Rene en Joanne Kalle

Voorstraat 1

3931 HA Woudenberg

tel. 0651073769

info@beactiveandfit.nl

www.beactiveandfit.nl

Over ons...

Bij Be Active & Fit kan je terecht voor jouw persoonlijke doelen op het gebied van sporten, voeding en leefstijl. Wij bieden Personal Training, begeleid fitness en groepslessen. Daarnaast bieden wij ook sportmassage en voedingsadvies. 

 

Begin 2020 hebben wij de deuren van onze studio aan de Voorstraat 1 geopend. Hier willen wij jou een veilige en vertrouwde omgeving bieden, om samen te trainen en te werken aan de door jou gestelde doelen. Tijdens de training zullen we jou stimuleren en motiveren om het maximale uit jezelf te halen.

 

Wij zijn van mening dat, naast sporten en actief zijn, gezonde voeding onmisbaar is bij het bereiken van een gezond gewicht en een gezond leefpatroon. Om een gezond gewicht te behalen, maar dit vervolgens ook vast te houden, is het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon nodig. Hierbij helpen, ondersteunen en motiveren wij je graag!

 

Ook bieden wij sportmassage. Een sportmassage is gericht op het verbeteren en vasthouden van de lichamelijke conditie, en kan bijdragen aan het verminderen van negatieve gevolgen van sporten. Een sportmassage is geschikt voor iedereen, en niet alleen voor sporters! 

 

In onze studio kan ook gebruik worden gemaakt van de VacuMove. De VacuMove is een cabine, waarin zich een loopband bevindt. Het onderlichaam bevindt zich tijdens de training in onderdruk, wat ervoor zorgt dat de doorbloeding van de huid word gestimuleerd. 

 

Van harte welkom om een keer kennis te komen maken tijdens een gesprek of vrijblijvende proeftraining!

bottom of page