top of page
7United.jpg
Over ons...

Wil jij op een leuke manier werken aan jouw conditie, kracht en snelheid? Meld je dan aan voor Footcamp!

 

Wat is Footcamp?

Het is eigenlijk bootcamp, maar dan toch even anders. We doen namelijk bijna alle oefeningen met een voetbal! Verwacht dus veel leuke fitheidsoefeningen waarbij de bal centraal staat, samen met uitdagende spelelementen. Maar vergis je niet, Footcamp is een Full body workout waarin je al je spiergroepen traint en je conditie verbetert.

 

Het maakt niet uit of je jong of oud bent, of je nu veel of weinig ervaring hebt met voetbal. Footcamp is voor iedereen! De trainingen zijn zo ingericht dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan meedoen. Het draait vooral om op een speelse manier fit te worden.

Dus mis jij tijdens het hardlopen of bootcampen het spelelement? Dan is Footcamp echt iets voor jou!

 

Waar & wanneer?

Woensdagochtend van 9:00 tot 10:00 uur op de velden van voetbalvereniging Woudenberg.

En woensdagochtend van 11:00 tot 12:00 uur bij voetbalvereniging Saestum in Zeist.

 

Een les kost 15 euro, maar je kunt ook kiezen voor een strippenkaart van 10 trainingen voor 125 euro (12,50,- per les). Wil je eerst eens kijken of Footcamp iets is voor jou? Je eerste proefles is helemaal gratis!

 

Footcamp wordt georganiseerd door 7United en de lessen worden gegeven door Rick Andeweg. Rick is op dit moment hoofdtrainer bij Saestum in Zeist en UEFA B-gecertificeerd, met meer dan 25 jaar ervaring als trainer. We starten met de lessen zodra zich minimaal 5 deelnemers hebben aangemeld, dus laat snel weten of je mee wilt doen! Het enige wat je hoeft mee te nemen is sportkleding en eventueel een matje.

 

Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Stuur dan gerust een mailtje of een berichtje!

bottom of page