top of page
Geerestein.png

Geeresteingroep

Sanne Groenen 

Geeresteinselaan 26, 3931JC Woudenberg

De Schans 26, 3931KJ Woudenberg

Telefoon:  033-2861983

E-mail:  s.groenen@geeresteingroep.nl 
Website:  www.geeresteingroep.nl

Over ons...

Bij Geeresteingroep staat sporten voor meer dan alleen bewegen. Plezier, vitaliteit en samen grenzen verleggen of behouden zijn belangrijke onderdelen van ons dagelijkse sportprogramma. Vanuit onze fysiotherapeutische achtergrond bieden wij onze sporters een veelzijdig sportaanbod, waarbij elke sporter de beste versie uit zichzelf kan halen. Of je nou die wereld ontdekkende kleine peuter of kleuter bent, fit en vitaal wil blijven tot je 60ste of wil werken aan specifieke doelen, iedereen kan bij ons terecht. Daar waar soms beren op de weg liggen door lichamelijke beperkingen, kijken wij graag met je mee naar de mogelijkheden die er wel zijn om jouw doelen te behalen.

 

Ook voor de bijzondere fases in jouw leven hebben wij passende groepslessen waar je samen met gelijkgestemden kan deelnemen aan een van onze lessen, zoals de zwangerfit, mamafit, mamabootcamp, ladyfit, seniorenfitness, cardiofitness en meer bewegen voor ouderen (MBVO). Voor de sporter met grote ambities hebben wij verschillende collega’s die zich op nationaal, internationaal en zelfs olympisch niveau hebben meegedraaid. Vitaliteit is daarnaast voor iedereen anders, wij dragen dan ook graag bij aan één ieders doelen.

 

Naast de expertise die wij hebben op gebied van lichamelijk bewegen, hebben wij ook vele andere specialisaties in huis die wij in kunnen zetten om te helpen bij jouw doelen. Voor de medische belaste sporters bezitten wij de nodige kennis om sporten zo aangenaam mogelijk te maken en achteruitgang te verminderen.

 

Kortom: “Samen zetten wij stappen naar een gezonde leefstijl met plezier”.

bottom of page