top of page

do 25 mrt

|

Inspiratiesessie modern besturen

Webinar voor jouw club! #sportverenigtNederland

Inspiratiesessie modern besturen. Hoe ziet de toekomst van jouw vereniging eruit? Deze sessie wordt gegeven door NOC/NSF-kerndocent Karin Pannekoek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Webinar voor jouw club! #sportverenigtNederland
Webinar voor jouw club! #sportverenigtNederland

Tijd en locatie

25 mrt 2021, 19:00 – 20:00

Inspiratiesessie modern besturen

Over het evenement

Inspiratiesessie modern besturen

Hoe ziet de toekomst van jouw vereniging eruit? Één ding is zeker: een bestuur is onmisbaar. Bestuurlijk vernieuwen en verjongen: Aandacht voor verschillen, juist om het verschil te  maken!

Heeft u ook te maken met uitdagingen in een veranderende omgeving? Tijdens deze inspiratiesessie word je kort meegenomen over het onderwerp en hoe verandering essentieel is voor de continuïteit en vooruitgang van de sportvereniging.

Tijdens deze sessie wordt aandacht gegeven aan bestuurlijke vernieuwing en leer je wat dit jou én je vereniging oplevert; gaan we in op de voordelen van een ondernemend en divers samengesteld bestuur; en weet je na afloop meer over bestuurlijke verjonging en het werven  van een nieuwe generatie bestuurders.

Deze sessie wordt gegeven door NOC/NSF-kerndocent Karin Pannekoek.

Datum: 25 maart

Tijd: 19.00 tot 20.00 uur

Inschrijven: klik hier (aanmelden kan t/m 23 maart)

Meer info over de cursus: klik hier

Mocht er na afloop van deze inspiratiesessies voldoende animo zijn om er een vervolg aan te geven  dan worden deze later in 2021 ingepland.

Deel dit evenement

bottom of page