top of page
Badminton.png

Badminton Vereniging Woudenberg

Sporthal de Camp in Woudenberg

E-mail:  secretariaat@bvwoudenberg.nl 
Website:  www.bvwoudenberg.nl

Over ons...

Badminton is een binnensport en biedt de mogelijkheid om op maandagmiddag  (15.30 / 17.00) op een ongedwongen en een gezellige  manier sportief met senioren een shuttletje over te slaan. Bij deze groep is het erg belangrijk dat gezelligheid en beweging voorop staat. 

 

Op de maandagavond (19.30 /23.00) is de groep gemixt van oud naar jong om fanatiek tot gezellig een shuttletje over slaan. 

 

We gebruiken een labelsysteem zodat je zelf bepaalt of je 1-2 of meer potjes wil spelen. De potjes duren 20 min. Daarna kun je weer opnieuw afhangen. En dat mag de hele middag / avond.  Je bepaalt zelf hoe lang en laat je wil spelen. En kun je een avond niet dan is dat geen probleem. 

We spelen in dubbel (met 4 personen) of enkel (met 2 personen) op de baan. En wie het eerst 2 x 21 punten heeft gehaald heeft gewonnen.

 

Door een samenwerkingsverband met badminton clubs in Scherpenzeel en Renswoude kan er ook op woensdag en donderdag gespeeld worden.

 

Badminton is een fijne sport voor wie uithoudingsvermogen, lenigheid en reactie wil trainen, maar waarbij gezelligheid en contact met andere spelers net zo belangrijk is.

 

Deze sport is laagdrempelig 

 

Badminton spelen we in DE CAMP. 

bottom of page